Menu

Boek jouw groepsaccommodatie 20 personen

Boek een bijzondere vakantie met de hele familie of met een grote vriendengroep. De groepsaccommodatie voor 20 personen is ideaal voor grote groepen die graag ruimte en privacy willen.

Boek een ruime groepsaccommodatie voor 20 personen

Onze groepsaccommodatie voor 20 personen heeft een ruime tuin waar je rustig met een groep kunt recreëren. Als je bij de De Luwte Cottage naar binnen stapt kom je direct in een ruime hal. In de huiskamer staat een tv-hoek en heerlijke zitplaatsen om gezellig na te tafelen. De open keuken geeft een ruim gevoel aan de kamer en is voorzien van alle gemakken op onze Bed & Breakfast. Op de benedenverdieping zijn vier tweepersoonskamers met eigen sanitair. Op de bovenverdieping zijn ook 4 ruime kamers met ruimte voor twee of drie personen, deze boxsprings zijn éénpersoons.

Boek jouw groepsaccommodatie voor 20 personen

Beleef Overijssel met een groep!

De leukste uitjes beleef je in Overijssel. Met groepen kun je heel veel beleven in de omgeving van onze groepsaccommodatie voor 20 personen. Wij werken samen met Hiawatha om de origineelste outdoor activiteiten aan te bieden.

Enkele van deze uitjes zijn bijvoorbeeld barbecueën op een boot, in teams tegen elkaar strijden tijdens verschillende proeven, gezellige boottochten, handboogschieten en natuurlijk nog veel meer. Deze uitjes zijn zowel in de winter als in de zomer een groot succes!

Op de camping zelf kun je fietsen en kano’s huren om de omgeving te leren kennen, maar bijvoorbeeld ook picknicken of barbecueën in de boomgaard, hoe leuk is dat met een grote groep! Daarnaast is er ook een jeu-de-boules baan, een tafeltennistafel en een trampoline. De Koesafari is ook leuk om te doen met het gezin. Natuurlijk kan je in de omgeving ook heerlijk wandelen en fietsen.

Echte Hollandse uitjes

Bezoek de kaasmakerij! Als Nederlander moet je dit wel een keer hebben meegemaakt. Neem een rondleiding met de groep en leer alles over kaas en het maken van kaas. Achteraf kun je met de groep wel een paar kazen meenemen voor een lekkere kaasplank!

Ontdek de stad Zwolle op een andere manier. Kies voor een detective game in het centrum of neem een interessante rondleiding, er is genoeg te beleven in de omgeving.

Geniet van een heerlijk ontbijt

Natuurlijk kun je bij ons ook altijd terecht voor heerlijke ontbijtjes wanneer je verblijft in een groepsaccommodatie voor 20 personen. Geniet van verse broodjes, een eitje en natuurlijk heerlijke koffie en thee. Wil jij graag iets speciaals ontbijten? Laat het ons weten, dan kunnen we overleggen over de mogelijkheden.

Het lekkerste ontbijt op je eigen terras

Je kunt er ook voor kiezen om te ontbijten met de groep. Je kunt dan heerlijk plaatsnemen op het terras van jouw groepsaccommodatie voor 20 personen terwijl je in de ochtendzon geniet van het heerlijke weer. Doordat het een groep met 20 personen is, kun je ervoor kiezen om een reservering te maken, zo weet je zeker dat er plaats is!

Boek vandaag nog jouw groepsaccommodatie voor 20 personen

 

groepsaccommodatie 20 personen

Sluit een dag in de groepsaccommodatie voor 20 personen goed af

De dag goed afsluiten doe je natuurlijk door middel van een heerlijk diner. In de ruime keuken van de groepsaccommodatie voor 20 personen kun je natuurlijk goed koken, maar een dagje uit eten is ook heerlijk! Geniet van een feestelijk diner bij het Paviljoen, je hebt hier uitzicht op de prachtige vecht en de vele landerijen rondom het Paviljoen en de groepsaccommodatie. Met 20 personen kun je de ruimte gemakkelijk afhuren, maar voor het restaurant gevoel kun je natuurlijk ook kiezen om gewoon een paar tafels te reserveren.

Sluit de dag af op het terras

Vervolgens kun je de avond afsluiten met een heerlijke borrel op het terras. Ook hierbij vragen we je weer om voor grote groepen even te reserveren, zo weet je zeker dat iedereen een mooi plaatsje heeft!

De laatste avond moet natuurlijk goed afgesloten worden, daarom raden we aan om de evenementen ruimte af te huren voor een topfeest de laatste avond. Geniet van elkaar en de gezelligheid, echt een goede afsluiting!

Kom genieten van en met elkaar op de camping in Overijssel

Is een groepsaccommodatie voor 20 personen precies waar jij naar op zoek bent? Kom genieten bij buitenplaats de Luwte, wij hebben de ruimte voor jouw evenement! Gaat het om een schoolkamp, een meerdaagse vergadering, een feest, familiebijeenkomsten, teambuildingen of andere events. Alles is mogelijk!

Boek nu!