Menu

Fietsen

Als fietsliefhebber zit je helemaal goed bij ons! Het Overijsselse Vechtdal is prachtig met prima fietspaden, leuke routes, gezellige dorpjes, mooie natuur en ook niet onbelangrijk.... gezellige terrasjes!

Dalfsen, de groene parel van ons Vechtdal ligt heel dichtbij en  is een heerlijke plek om te fietsen. Geniet van de bossen, landgoederen en uiterwaarden van de Vecht tijdens één van de uitgezette routes. Maar ook Ommen, één van de oudste (en gezelligste) Hanzesteden van Overijssel, mag niet ontbreken tijdens je fietstocht.

Er zijn tal van fietsknooppuntroutes maar je kunt natuurlijk ook zelf je fietsroute samenstellen. Je kunt ook met een fietspontje eenvoudig de Vecht over. U kunt de pont zelf bedienen door op de groene knop te drukken. De pont vaart vanaf begin april tot begin november. U vindt de fietspont tussen fietsknooppunt 85 en 90. Kom dan aan het eind van je fietstocht lekker genieten van ons eigen terras aan het water in Zwolle!

Wil of kan je je fiets meenemen? Geen probleem, je kunt ze ook bij ons huren. Reserveer je fiets van tevoren dan zorgen wij dat hij voor je klaar staat! 

Omgeving overzicht