Menu

Faciliteiten, restaurant & events

Wat zijn we trots op onze waanzinnig mooie plek in het Overijsselse Vechtdal! Op ons landgoed kun je kamperen, logeren in de Bed & Breakfast kamers en met de hele familie of al je vrienden overnachten in de groepsaccommodatie. Maar er is nog zoveel meer mogelijk! In ons restaurant kun je heerlijk luchen of dineren of een feestje vieren. We helpen je ook graag bij het organiseren van een event en er is heel veel mogelijk op onze prachtige locatie. Lees snel verder voor alle mogelijkheden en informatie.

Paviljoen

Paviljoen

Ons restaurant vind je boven op de dijk en biedt een weids uitzicht over de Vecht. We leggen je graag in de watten met de lekkerste hapjes & drankjes.

Op de camping

Op de camping

Tijdens je vakantie op onze buitenplaats kun je van allerlei fijne, gezellige en relaxte faciliteiten gebruik maken. We hebben ze even voor je op een rij gezet.

Kanoverhuur

Kanoverhuur

Als je bij ons op vakantie bent of een dagje uit wil in ons Vechtdal dan raden we je echt aan om een kano te huren! Varen op de Vecht is geweldig. 

Picknick in de boomgaard

Picknick in de boomgaard

In onze boomgaard staan allerlei leuke zitjes waar we graag een gezellige picknick-mand voor de lunch serveren. Bestel de picknickmand makkelijk en snel bij de receptie of mail ons voor je reservering. 

Outdoor activiteiten

Outdoor activiteiten

Voor een gezellig uitje met vrienden, familie of ander gezelschap zit je bij ons ook goed! En ideaal, je kunt blijven overnachten in onze groepsaccommodatie en van een hapje & drankje genieten in ons Paviljoen.

Events

Events

Je kunt onze buitenplaats ook afhuren voor een feest, bruiloft, jubileum of ander event.