Menu

Outdoor activiteiten

In samenwerking met Hiawatha actief organiseren wij leuke outdoor activiteiten. Gezellig om met vrienden, familie, collega's, je sportclub of andere samenstelling te doen. Natuurlijk kun je overnachten in onze groepsaccommodatie en van een lunch, borrel of BBQ genieten in ons Paviljoen.

Je kunt o.a. kiezen uit onderstaande activiteiten:

 • Boottocht met Party en BarbecueBoot De Vechtvaarder

  Maak een heerlijke boottocht met deze knusse schuit voorzien van een gezellige rondzit op het achterdek en binnen is een sfeervol ingerichte lounge met bar. Bij mooi weer gaat het dak eraf, dan is de boot helemaal open, zodat iedereen volop kan genieten van de zon en van het mooie landschap dat voorbij trekt.
  Geschikt voor ca. 60 (18 personen die 1,5 meter afstand). Het schip is voorzien van toilet en verwarming en huur je met een groep, inclusief schipper en barmatroos.

 • Luxe sloep Blauwvinger
  De stoere sloep de Blauwvinger is voorzien van een gezellige rondzit met zachte kussens en biedt plek aan 35 personen (6 personen op 1,5 meter). Aan boord is toilet aanwezig en er is hete luchtverwarming onder de banken. Heerlijk voor de kille avonden. Ook regen is geen probleem, want dan gaat de kap erop. Je huurt de sloep af met een groep inclusief schipper.

 • Drakenboot varen: spektakel op het water!
  Zijn jullie wat meer van de actie dan is drakenboot wat voor jullie. De stuurman houdt de boot op koers en de trommelaar geeft het ritme aan, terwijl de 16-koppige bemanning peddelt om het hardst. Door goed in teamverband te werken ontstaat kracht en snelheid. Fantastische teambuilding! Ook te doen als clinic en wedstrijd met meerdere boten. Welk team gaat over een afstand van 200 meter als eerst over de finish?

 • Bouwen met Bamboe
  Samenwerking is het codewoord. Welk team bouwt de hoogste constructie met bamboestokken en elastiek? In korte tijd ontstaat er een indrukwekkend bouwwerk. De Piramide: Iedere team bouwt kleine piramides. Door deze aan elkaar te knopen ontstaat een reuzenpiramide. De kunst is nu om deze enorme constructie samen van de grond te tillen. Is de basis sterk genoeg?

 • Handboogschieten
  Tijdens de instructie leert u hoe u een professionele handboog moet gebruiken. Iedereen kan het leren! Maar wie schiet als eerste in de roos?

 • The Battle
  Teams strijden tegen elkaar op verschillende proeven. Samenwerken is het codewoord. Beschikt jouw team over stalen zenuwen om de puzzel goed op te lossen? Zijn er genoeg knappe koppen voor het maken van een goed waterleidingsysteem? Koele kikkers voor de evenwichtsproef? En hoe zit het met de conditie voor de uithoudingsproef? Welk team weet alle proeven goed te doorstaan? Alleen dan win je The Battle!

Terug naar overzicht