Menu

Vergaderlocatie Zwolle

Buitenplaats de Luwte, de perfecte vergaderlocatie bij Zwolle

Buitenplaats De Luwte is dé ideale vergaderlocatie bij Zwolle. Bij ons kun je met maximaal 40 personen (50 in theateropstelling) terecht in de vergaderzaal, gelegen in een unieke en inspirerende omgeving, omringd door groen en rust. Of je nu een zakelijke bijeenkomst, een teambuildingactiviteit of een training organiseert, wij bieden de perfecte setting voor een succesvol evenement.

Schitterende locatie aan de Vecht

Buitenplaats De Luwte is prachtig gelegen in de buurt van Zwolle, temidden van de natuur. Onze locatie straalt rust en sereniteit uit, wat zorgt voor een ontspannen en productieve sfeer. We beschikken over moderne en goed uitgeruste vergaderruimtes die geschikt zijn voor groepen van verschillende groottes. Of je nu een kleine vergadering wilt houden of een groter evenement wilt organiseren, bij ons ben je aan het juiste adres. Onze fijne medewerkers staan klaar om je te ondersteunen bij het organiseren van een geslaagde vergadering.

Maak gebruik van uitstekende voorzieningen

Bij Buitenplaats De Luwte kun je rekenen op uitstekende voorzieningen en faciliteiten. Onze vergaderruimtes zijn voorzien van moderne audiovisuele apparatuur, comfortabel meubilair, snelle internetverbinding en een koffiemachine. We begrijpen dat een goede catering essentieel is voor een succesvolle bijeenkomst. Daarom bieden we als vergaderlocatie bij Zwolle een dagarrangement aan. Dit dagarrangement bestaat uit:

  • Onbeperkt koffie, thee, water, frisdranken in de middag
  • In de ochtend en middag een lekkernij bij de koffie
  • Lunch: Luxe broodjeslunch met diverse dranken en een warme snack.

Onze vergaderlocatie bij Zwolle ligt in een inspirerende omgeving

Een van de unieke aspecten van Buitenplaats De Luwte is de inspirerende omgeving waarin we ons bevinden. Omgeven door groene landschappen en prachtige natuur bieden we een rustige en vredige ambiance aan de Vecht die de creativiteit en productiviteit stimuleert. Naast de vergaderruimtes kun je ook gebruik maken van onze buitenruimtes voor informele bijeenkomsten, wandelingen of teambuildingactiviteiten. Deze omgeving is perfect geschikt voor het creëren van nieuwe ideeën en het bevorderen van teambuilding.

Wil je ook aan een stukje teambuilding doen? Verblijf dan met elkaar in onze groepsaccommodatie met maximaal 20 personen. Vanaf onze vergaderlocatie in Zwolle kan je de leukste groepsactiviteiten doen, zoals:

-        Kano varen

-        Outdoor activiteiten (o.a. boottocht met party-en barbecueboot)  

-        Handboogschieten

Maar er zijn ook genoeg leuke activiteiten in en rondom Zwolle

Wil je na een dag vergaderen op onze schitterende vergaderlocatie bij Zwolle nog extra werken aan de teambuilding? Dat kan al vlakbij onze vergaderlocatie. Zo is er in en rondom Zwolle genoeg te doen. Wat dacht je van:

  • Workshop bij Kunstencentrum: Ontdek jullie creatieve kant met een workshop bij het plaatselijke Kunstencentrum. Denk aan schilderen, beeldhouwen of een andere kunstzinnige activiteit.
  • Escape Room Zwolle: Ga de uitdaging aan en werk samen om te ontsnappen uit een van de spannende escape rooms in Zwolle. Een leuke en teambuilding-ervaring.
  • Fietstocht langs de IJssel: Huur fietsen en verken de prachtige omgeving langs de IJssel. Er zijn diverse fietsroutes beschikbaar die langs schilderachtige dorpjes en natuurlijke landschappen gaan.

Neem contact op met Buitenplaats de Luwte

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie bij Zwolle die inspirerend, rustgevend en goed bereikbaar is? Reserveer dan nu bij Buitenplaats De Luwte. Neem contact met ons op via info@buitenplaatsdeluwte.nl of bel ons rechtstreeks op 038-7739003. We kijken ernaar uit om jou en je team binnenkort te verwelkomen op onze prachtige vergaderlocatie bij Zwolle.

vergaderlocatie zwolle