Menu

Trouwlocatie in Overijssel

Ben je op zoek naar een unieke trouwlocatie in Overijssel? Dan is de prachtige Buitenplaats De Luwte de ideale locatie voor jou!

De mooiste trouwlocatie in Overijssel

Trouwen is natuurlijk een unieke ervaring waarvan je wil dat het perfect verloopt. Wij vinden dat ook heel belangrijk. Ook denken wij altijd met je mee over alle mogelijkheden die er bij ons zijn of die we eventueel speciaal voor jou kunnen waarmaken. Wij hebben de ideale trouwlocatie in Overijssel voor een landelijke trouwerij.

Vraag een offerte aan

Trouwlocatie in de buitenlucht

Droom jij al je hele leven van een prachtige trouwlocatie in Overijssel in de natuur? Wij hebben een prachtige buitenruimte waar je de trouwerij van je dromen kunt maken. Zo kun je een mooie ceremonie aan de Vecht houden, dit is de perfecte plaats om prachtige foto’s te maken (ook tijdens de zonsondergang).

Een bruiloft in de natuur is natuurlijk perfect te combineren met een overnachting op de camping. Zo kan iedereen gemakkelijk blijven slapen én voer je het thema ook door tijdens de overnachting. Geniet van een unieke trouwerij met een thema die bij onze prachtige omgeving in Overijssel past.

Indoor Trouwlocatie

Wil je toch liever een binnen bruiloft houden omdat je je geen zorgen wil maken om het weer? Dat is geen punt bij ons. Voor grote groepen kun je het hele restaurant afhuren en deze kun je in overleg met ons aanpassen aan de stijl van jouw bruiloft. Wij helpen je graag bij het indelen van de zaal en voor alle vragen die je hebt over onze trouwlocatie in Overijssel kan je contact met ons opnemen.

Trouwlocatie Overijssel de luwte

trouwlocatie overijssel

Overnachten in Overijssel na het trouwfeest?

Voor alle gasten kunnen er overnachtingen geboekt worden. Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden zoals overnachten in onze Bed & Breakfast. Hier kun je genieten van een nachtje in onze luxe kamers met een heerlijk ontbijt in de ochtend.

Je kunt er ook voor kiezen om de gezellige cottage te huren. Hier kunnen je gasten heerlijk overnachten in vier tweepersoonskamers en samen ontbijten in de huiskamer. Dit is de ideale oplossing als familie ver weg woont en je op zoek bent naar een slaapplaats voor deze familie.

Ook de groepsaccommodatie voor 20 personen kan een goede optie zijn voor directe familie die graag wil overnachten na het gezellige trouwfeest.

Zelf kun je genieten van een heerlijke overnachting bij het B&B paviljoen de Luwte. Hier kun je genieten van een rustige nacht na een gezellig feest. Bij het ontbijt kun je kiezen om met iedereen te ontbijten of gezellig met z’n tweetjes na te genieten van het leuke feest op deze prachtige trouwlocatie Overijssel.

Wil jij jouw trouwerij graag in de prachtige omgeving van Overijssel houden? Vraag snel een offerte aan en wij helpen je de trouwerij van je dromen te beleven op onze trouwlocatie in Overijssel.