Menu

Feestlocatie Zwolle

Binnenkort een feestje te vieren? Ontdek onze feestlocatie in Zwolle aan het water. Voor een bruiloft, verjaardag of ander event is Buitenplaats de Luwte namelijk de ideale plek!

Feestlocatie aan het water

Wanneer je echt een feestje te vieren hebt, wil je dat natuurlijk doen op een mooie locatie. Voor ieder soort feest hebben wij de perfecte locatie! Ben je op zoek naar een:

  • Romantische trouwlocatie
  • Feestelijke locatie voor een verjaardagsfeest
  • Unieke locatie voor een jubileum
  • Ruime locatie voor een zakelijk event

Ontdek feestlocatie Buitenplaats de Luwte in Zwolle! 

Wil je graag een datum vastleggen of benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Contact opnemen

Dinerlocatie in Zwolle

Maak jouw bruiloft, feest of ander event helemaal compleet met een heerlijk diner bij ons paviljoen. In de zomermaanden zit je heerlijk op het terras en in de wintermaanden is het binnen sfeervol genieten. Ontbijt, lunch, borrelen en natuurlijk diner maken jouw feestdag helemaal af. 

Meer over het Paviljoen

Feestlocatie Zwolle

Feestlocatie Zwolle

Overnachten op de feestlocatie

Wil je blijven overnachten met alle gasten? Dat kan! Zowel in de warmere als in de koudere maanden hebben wij verschillende overnachtingsmogelijkheden.

Kamperen

Even helemaal 'back to basic'? Kom dan gezellig samen kamperen op onze camping! Met onze kampeerplaatsen aan De Vecht is het in de zomer echt genieten van een heerlijk vakantiegevoel.

B&B; even helemaal niets

In onze Bed & Breakfast ontbreekt het je aan niets. Een sfeervolle kamer met eigen badkamer, fijne boxspringbedden en natuurlijk een heerlijk ontbijt. Bekijk ook de kamers in onze cottage, die hebben dezelfde indeling. 

Groepsaccommodatie in Zwolle

Het familieweekend of die leuke vriendenreünie compleet maken met overnachting? Onze groepsaccommodatie is geschikt voor 20 personen en is van alle luxe voorzien. Ook in onze groepsaccommodatie kan je ontbijtservice boeken, voor net dat beetje extra vakantiegevoel!