Menu

Feestlocatie Zwolle

Binnenkort een feestje te vieren? Ontdek onze feestlocatie bij Zwolle aan het water. Voor een bruiloft, verjaardag of ander event is Buitenplaats de Luwte namelijk de ideale locatie!

Feestlocatie aan het water

Wanneer je echt een feestje te vieren hebt, wil je dat natuurlijk doen op een schitterende en sfeervolle locatie. Voor ieder soort feest hebben wij de perfecte locatie! Ben je op zoek naar een feestlocatie bij Zwolle dan ben je bij Buitenplaats de Luwte aan het juiste adres.

Voor welke feesten kan je terecht bij Buitenplaats de Luwte?

  • Vier jouw bruiloft op onze romantische trouwlocatie
  • Feestelijke locatie voor een verjaardagsfeest
  • Unieke locatie voor een jubileum
  • Ruime locatie voor een zakelijk event

Ontdek feestlocatie Buitenplaats de Luwte in Zwolle! 

Wil je een datum vastleggen?

Wil je graag een datum vastleggen of ben je benieuwd naar alle mogelijkheden bij onze feestlocatie in Zwolle? Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Contact opnemen

Dinerlocatie in Zwolle

Maak jouw bruiloft, feest of ander event helemaal compleet met een heerlijk diner in ons paviljoen. In de zomermaanden zit je heerlijk op het terras en in de wintermaanden is het binnen sfeervol genieten. Ontbijt, lunch, borrelen en natuurlijk diner maken jouw feestdag helemaal af. 

Meer over het Paviljoen

Feestlocatie Zwolle

Feestlocatie Zwolle

Overnachten op onze feestlocatie bij Zwolle

Wil je blijven overnachten met alle gasten na een fanatische feestavond? Dat kan! Zowel in de warmere als in de koudere maanden hebben wij verschillende overnachtingsmogelijkheden.

Kamperen

Even helemaal 'back to basic'? Kom dan gezellig samen kamperen op onze camping! Met onze kampeerplaatsen aan De Vecht is het in de zomer echt genieten van een heerlijk vakantiegevoel.

B&B; even helemaal niets

In onze Bed & Breakfast ontbreekt het je aan niets. Een sfeervolle kamer met eigen badkamer, fijne boxspringbedden en natuurlijk een heerlijk ontbijt. Bekijk ook de kamers in onze cottage. Deze kamers op onze feestlocatie in Zwolle hebben dezelfde indeling als de kamers in de Bed and Breakfast. 

Groepsaccommodatie in Zwolle

Het familieweekend of die leuke vriendenreünie compleet maken met overnachting? Onze groepsaccommodatie in Overijssel is geschikt voor 20 personen en is van alle luxe voorzien. Ook in onze groepsaccommodatie kan je ontbijtservice boeken, voor net dat beetje extra vakantiegevoel en ontspanning!

Ontdek alle faciliteiten van Buitenplaats de Luwte in Overijssel

Bij Buitenplaats de Luwte zijn ontzettend veel faciliteiten aanwezig om jouw feest en/of verblijf tot een groot succes te maken. Benieuwd welke faciliteiten dat zijn? Bekijk dan snel onze faciliteitenpagina.