Menu

Een heerlijke camping aan de Vecht

Ver in het oosten, maar op slechts 10 minuten rijden van Zwolle, ligt onze camping aan de Vecht verscholen. Hier vind je op een schitterende plek Buitenplaats de Luwte.

Een ideale plaats om je even terug te trekken uit alle drukte en hectiek van het dagelijkse leven. Bij aankomst ervaar je al de rust die hier heerst op onze camping aan de Vecht.

Of je nu samen, met een groep of met het gezin komt? Het is een Buitenplaats waar plek is voor iedereen.

Iedereen is welkom op onze camping aan de Vecht

Samen op zoek naar een plek waar je in de watten wordt gelegd of op zoek naar een plek waar je in alle rust van je gezin kunt genieten tijdens jouw vakantie? Voor een ontspannen en zorgeloze vakantie ben je op onze camping aan de Vecht aan het juiste adres!

Op deze hele mooie plek in het Overijsselse Vechtdal heb je de keuze uit allerlei overnachtingsmogelijkheden. Bij ons vier jij de vakantie die naar jouw wens is.

Kamperen aan de Vecht

De vakantie begint direct goed na het opzetten van jouw tent of caravan want als je om je heen kijkt dan waan jij jezelf in een wijnstreek in Frankrijk, zoals de Bourgogne.Tussen de boomgaarden en de natuur in sta je op één van onze ruime kampeerplaatsen. Geniet van de rust die hier heerst, laat alles even achter je en relax op onze camping aan de Vecht.

Alle kampeerplaatsen liggen centraal en hierdoor is alles op loopafstand te bereiken, zoals onze schone sanitair voorzieningen.

Zin in een potje Jeu des Boules samen met het gezin? Of willen de kinderen een potje rond de tafel doen om de plaatselijke tafeltennistafel of wil jij dat ene boek nou toch eens uit gaan lezen op het strandje aan de Vecht? 

Ja, ik wil meer weten!

Ontdek onze geweldige faciliteiten

Je kunt gebruik maken op onze camping aan de Vecht van geweldige faciliteiten, zoals ons prachtig strandje. Leg je eigen handdoekje hier neer en plof lekker op het mooie witte zand. Doe een muziekje in en geniet van de zon of spring in de Vecht om juist even af te koelen!

De kinderen kunnen zich uitleven op de speelplaats op onze camping aan de Vecht. Op enkele tientallen meters van onze kampeerplaatsen ligt onze speelplaats waar de kinderen kunnen rennen, spelen en springen op bijvoorbeeld onze enorme trampoline. Een klein speelparadijs!

Heb je een elektrische fiets meegenomen? Dan kan je de fiets bij ons opladen bij een speciaal ANWB fietsservicepunt. Hierdoor kan je altijd gaan en staan waar je wilt. Als klap op de vuurpijl hebben wij een ontbijtservice waar je gebruik van kan maken. Bij aankomst op onze camping aan de Vecht kan je informeren naar deze dienst. Geniet bij het wakker worden van een kant en klaar ontbijt met uitzicht op de Vecht. Een heerlijke manier om de dag te beginnen!

Camping aan de Vecht

Varen op de Vecht

Onze camping aan de Vecht leent zich ideaal voor onze gasten om het water op te gaan. Huur een kano en vaar met ze allen de Vecht op! Een leuke activiteit om samen te doen, met het hele gezin of met een groep. Neem wat eten en drinken mee en maak er gezellig dagje van.

Vergeet niet om wat zonnebrand mee te nemen bij mooi weer want op het water is er geen beschutting. Voor meer informatie kun je terecht bij onze receptie of neem hieronder contact met ons op.

NEEM HIER CONTACT MET ONS OP

Ontdek de omgeving

In de omgeving van onze camping aan de Vecht is veel te ondernemen. Met 10 minuten rijden ben je al in de oude binnenstad van Zwolle. Of je nu wilt shoppen, rond wilt dwalen of dat je plaats wilt nemen op een gezellig terrasje? Dan zit je hier goed!

Door onze centrale ligging kan je vele kanten uitwaaien. Wat dacht je van het Dolfinarium in Harderwijk? Ontmoet hier dieren, zoals dolfijnen en walrussen of bezoek één van de vele shows waar deze prachtige dieren te bewonderen zijn.

Het maakt niet uit met welke samenstelling je naar onze camping aan de Vecht bent gekomen want een attractiepark vindt iedereen leuk! En laten er nu precies twee geweldige parken in de buurt liggen en ook niet de minste. Zo ligt in de buurt van onze camping aan de Vecht het Attractiepark Slagharen en Walibi Holland.

Twee hele bekende attractieparken met ieder zijn eigen en unieke karakter. Wat ze wel gemeenschappelijk hebben zijn alle toffe achtbanen, waterattracties en andere attracties. Je kan geen verkeerde keus maken!

Zoek rust op onze camping aan de Vecht

Boek nu jouw vakantie op onze camping aan de Vecht en ontsnap even van alle drukte en hectiek. Je hoeft niet ver te reizen om jezelf te kunnen wanen in buitenlandse sferen.

Boek hieronder snel en verzeker jezelf van een schitterende plek op onze heerijke camping!

BOEK HIER JOUW PLEK OP ONZE CAMPING AAN DE VECHT