Menu

Restaurant Dalfsen

Ben je op zoek naar een sfeervol restaurant bij Dalfsen waar je heerlijk kan eten & drinken? Dan is het paviljoen bij Buitenplaats de Luwte precies wat jij zoekt! Of je nu te gast bent in de B&B, of dat je een tussenstop maakt tijdens je wandel- of fietstocht. Je bent altijd welkom in ons gezellige restaurant bij Dalfsen!

Geniet in ons restaurant bij Dalfsen

Met een prachtig uitzicht over de Vecht en het landschap geniet je in alle rust van jouw ontbijt, lunch of borrel. Ga je als ontbijt voor een verse yoghurt bowl, of wacht je tot de lunch en ga je voor de heerlijke clubsandwich? En natuurlijk is er voor de kids ook altijd wat lekkers. Wat is er lekkerder en American pancakes of een tosti met ketchup?

Bekijk de menukaart

Wat maakt het paviljoen zo bijzonder?

Zie jij jezelf al genieten van de schitterende omgeving? Neem plaats op ons zonnige terras aan de Vecht en bestel de lekkerste gerechten in ons restaurant bij Dalfsen. Heb je iets te vieren? Ons paviljoen is ook af te huren voor de leukste feesten zoals bruiloften en familiefeesten. Wil je daarbij hulp bij de invulling van deze dag? Wij helpen je graag met onder andere het programma en de culinaire invulling.

Openingstijdens van het paviljoen

Op maandag en dinsdag is het paviljoen, en daarmee ons restaurant bij Dalfsen gesloten. Elke woensdag tot en met zondag staan wij van 11.00 tot 18.00 uur voor je klaar. Goed om te weten is dat onze daghoreca van oktober tot april gesloten is. Wij zijn in deze periode alleen open voor groepen vanaf 25 personen voor de leukste feesten, partijen en bijeenkomsten!

Overnacht bij Buitenplaats de Luwte

Ben je naast een restaurant bij Dalfsen ook op zoek naar een gezellig overnachtingsplaats? Dat is mogelijk op Buitenplaats de Luwte, gelegen naast het paviljoen. Kom kamperen op de leuke kampeerplaatsen. Deze zijn van alle gemakken voorzien voor een fijne vakantie of overnachting.

Luxe in de B&B kamers of de groepsaccommodatie

In ons paviljoen, waar je ook ons restaurant bij Dalfsen vindt, overnacht je in een prachtige twee-persoonskamer gelegen op de dijk. Daarnaast hebben we bij ons paviljoen ook nog een Cottage met vier twee-persoonskamers. Deze zijn voorzien van alle gemakken en luxe.

Heb je een geweldig feest gehad in ons paviljoen en heb je geen zin om daarna nog naar huis te moeten rijden? Boek dan de groepsaccommodatie voor maximaal 20 personen. Dat is nog eens ideaal! Eindig jouw feestavond in stijl.

Boek nu